Om mig2018-11-23T14:43:28+00:00

Om mig

Jag är skådespelerska och dramatiker. Som skådespelerska har jag medverkat i en rad film- och TV-produktioner och arbetat med regissörer som Ulf Malmros, Helena Bergström, Leif Lindblom, Mats Ahrén, Henrik Georgsson och tidigare Lars Molin, Berndt Callenbo och Mikael Ekman. Sommaren 2018 fick jag glädjen att arbeta både som skådespelerska och manusförfattare med amerikanske regissören och manusförfattaren Bob Dolman och Cinemantrix.

För scenen har jag har skrivit, spelat och producerat teaterföreställningar för olika uppdragsgivare, ibland i samarbete med större teatrar som Riksteatern och Östgötateatern. Det har även blivit många kabaréer och kortpjäser för företag och organisationer som underhållning och i utbildningssyfte.

Som dramatiker är jag särskilt förtjust i att skriva musikteater som t. ex den prisade ”matmusikalen” Konserv  i samarbete med Riksteatern, och nu senast en barn- och familjeföreställning som turnerat i hela landet 2016-18:  Sagan om det prickiga snabeldjuret http://www.geigerfischer.com/scenproduktion/snabeldjuret-24989004.
Jag arbetar nu på en ny barnproduktion: Det stora sopäventyret. http://www.geigerfischer.com/scenproduktion/sopäventyret-39415819

Mitt intresse för psykologi, grupprocess och ledarskap har vuxit, vilket resulterat i kompletterande utbildningar som Drömcoach och Gestaltpraktiker.

Olika roller, men det finns en gemensam nämnare: Berättelsen.

Här kan du läsa om min verksamhet som Drömcoach: Dreamcoaching.se

PDF CV